Nieuwsbrief 22-04-2021

geplaatst in: Nieuws | 0

Beste Clublid,

 

220V voor onze club!

 

In vervolg op de jaarvergadering van 2020 kondigen wij aan dat we een akkoord hebben gesloten met stichting SAP (eigenaar JABA circuit en ons vliegveld) voor een spannings voorziening (stroom aansluiting) op ons vliegveld. Na 51 jaar is het gelukt.

We hebben een all-in contract gesloten wat wil zeggen dat we spanning krijgen zolang ons huurcontract loopt. De huurprijs is met 100 euro verhoogd. Financieel zullen we er zelfs op vooruit gaan omdat we geen benzine meer nodig hebben voor ons aggregaat, koelkast, Compressor  enz.

We krijgen een 3 x 16A aansluiting welke selectief zal worden afgezekerd wat betekent dat we nooit een zekering in de voedende verdeler kunnen opblazen.

Zaterdag a.s., 24 april zal de kabel worden ingegraven door een gespecialiseerd bedrijf. De aansluitingen zullen we zelf voor rekening nemen in ons clubgebouw en aan JABA zijde zullen we de inspanning delen. Vorig jaar is een nieuwe verdeler geplaatst op het JABA circuit met een aftakking voor ons.

De kosten voor de aanleg zijn binnen het 2020 budget zoals genoemd tijdens de afgelopen jaarvergadering.

Met de verdere elektro-revolutie van onze hobby zijn laadmogelijkheden zeer welkom. Onderhoudswerkzaamheden zijn natuurlijk ook veel makkelijker met een vast stroom aansluiting.

 

Groet,

Het bestuur


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *