Nieuws September 2020

geplaatst in: Nieuws | 2

Beste vliegvrienden,

Wat bracht het jaar 2020?

In het jaar 2020 hadden wij graag ons 50 jarig jubileum willen vieren met verschillende activiteiten en met als hoogtepunt een airshow. Corona heeft een dikke streep door deze festiviteiten gezet en eigenlijk het hele vliegseizoen anders laten verlopen dan verwacht. We zullen het jubileumjaar gaan vieren in 2021 mits corona voldoende onder controle is.

Wij waren niet de enige die hier last van hadden. Ook onze buren van het Jaba Circuit hebben het hele seizoen anders zien verlopen. Al hun wedstrijden zijn uitgevallen en er zijn trainingen op de zaterdagmiddag voor in de plaats gekomen. Hier is de communicatie met SAPP (Stichting Autowpeedway Promotion Posterholt) waar wij, net als het JABA Circuit, het veld van huren niet goed verlopen. Men had ons hier niet over geĆÆnformeerd. Dit is inmiddels rechtgezet in een gesprek.

Veldrenovatie
Hebben we 2020 dan niets gedaan?
Jazeker wel. We hebben de kans aangegrepen om ons veld grondig onder handen te nemen. Er is gefreesd, geĆ«galiseerd en geheel nieuw gras ingezaaid waardoor het veld er nu weer mooi bij ligt. Tevens is het dak vernieuwd van de overkapping. Er zijn enkele nieuwe balken geplaatst en een aantal nieuwe dakplaten. Tevens heeft  alles een lik verf gekregen zodat het er weer strak uitziet. Dus klaar voor 2021 en verder.

Onderhoud aan het gras
Het nieuwe gras is niet alleen prettig voor onze modellen maar ook voor konijnen. Om het nieuwe gras meteen goed te onderhouden willen we graag op zaterdag 19 september iets aan de konijnengaten gaan doen. We vragen hiervoor jullie voor medewerking. We starten de onderhoudswerkzaamheden op Zaterdag 19 september om 10.00 uur. Als je kunt helpen neem dan een schop mee. Voor kruiwagens en andere gereedschappen zullen wij zorgen.

Funfly middag
Om het seizoen toch niet geheel zonder activiteit voorbij te laten gaan hebben we besloten om een funfly-middag te organiseren. Met de ruimte die wij tot onze beschikking hebben moet zo’n middag veilig kunnen plaatsvinden met in acht neming van de afstand. Graag nodigen we jullie uit op zondagmiddag 20 september. Wij zullen zorgen voor een eenvoudig hapje en drankje.

Graag zien we jullie op 19 september en zondag 20 september.

Het bestuur

2 reacties

  1. Frans Bindels

    ik stel voor om de gaten te vullen met een mengsel van droge aarde met een beetje graszaad.
    graszaad is voorradig omdat ik met John dit voorjaar plannen had om waar nodig gras bij te zaaien,
    hetgeen achterhaald werd door de grote plannen. Iemand een beter idee ? laat maar horen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *