Nieuws augustus 2023

geplaatst in: Nieuws, Uncategorized | 0

Beste Clubleden,

1 DIY (Do It Yourself) Challenge 25 juni 2023 terugblik

OP 25 juni hebben 2 groepjes jongeren na enkele maanden bouwen, onder begeleiding van enkele leden, hun zelf gemaakte vliegtuig kunnen proberen op ons veld. Voordat we konden vliegen werd er nog flink gesleuteld. De toestellen vlogen prima. Ze mogen het toestel houden en we hopen deze jongeren nog eens terug te zien op ons vliegveld. Dank aan Hein, Rob en Yves die zich mede hiervoor hebben ingezet. Een impressie van deze geslaagde dag.


2 Opendag 2023

Zaterdag 19 augustus organiseren wij onze jaarlijkse opendag. Het is erg belangrijk dat we hier met een ruim aantal leden aanwezig zijn om bezoekers te woord te kunnen staan en onze vereniging te promoten. Er zijn geen gastvliegers uitgenodigd voor deze dag. We maken reclame via posters in winkels en via een facebook campagne. De catering is weer in goede handen en wordt gerund door ons eigen dames team. Graag doen we een beroep op jullie om op deze middag aanwezig te zijn met natuurlijk wat te vliegen. Welk toestel is niet belangrijk. 

Face book link

3 Afsluiting seizoen

Zaterdag 23-9-2023 zullen we het seizoen afsluiten met een middagje vliegen waarbij we voor snacks zullen zorgen zodat de inwendige mens niets te kort komt. Er zijn geen kosten aan verbonden en opgeven is niet nodig. De activiteit zal plaatsvinden tussen 13:00 en 17:00 uur

Groet,

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *